Cart
  • No products in the cart.
+40786048718 contact@castelulcorvinilor.ro
Back to top

Târgul de Turism din capitală

Castelul Corvinilor / Noutati  / Târgul de Turism din capitală
1t

Târgul de Turism din capitală

La finele săptămânii trecute, in perioada 16-19 noiembrie, Muzeul “Castelul Corvinilor” prin sprijinul Primăriei Municipiului Hunedoara și implicarea directă a primarului Dan BOBOUȚANU, a participat la Târgul de Turism din capitală, devenit in ultimii ani evenimentul unde se îmbină istoria, tradiţia şi peisajele României. Locul unde turismul rural vine la pachet cu cel ecologic şi cultural.

Delegația care a reprezentat Castelului Corvinilor a reușit să transpună prin originalitate și măiestrie, atmosfera medievală existentă odinioară, la curtea faimosului castel. Menestrelul curții a încântat vizitatorii interpretând muzică din secolele XVI –XVII, la instrumente precum lăuta, flaut, nai sau chitară renascentistă, in timp ce un cavaler in straie autentice le-a povestit celor care au poposit la standul nostru, legendele celui mai frumos si impunator castel din România.

Cei interesați au aflat date importante despre meleagurile hunedorene, despre origini și istorie, despre valorile cultural artistice ce ne reprezintă.

Astfel, prin intermediul ofertelor expuse în cadrul celei de-a 38-a ediţii a celui mai mare eveniment de turism din ţară, Hunedoara s-a prezentat ca o destinaţie fascinanta a României, atat pentru turistii români cât si pentru cei din străinătate.
Peste 230 de agenții și tur-operatori âi-au întâmpinat vizitatorii la aceasta ediție de toamnă, gradul de internaţionalizare a Târgului de Turism al României fiind de 15%, 13 ţări promovându-şi la târg zonele şi obiectivele turistice atractive.

No Comments

Leave a Reply